Endelig er vejret begyndt at blive varmere, hvilket vil sige at solcremen, sommertøjet og sommerhatten skal findes frem fra gemmerne. Her er tre tips, til hvad du skal bruge til en sommer i Danmark.

En ny garderobe med sommerkjoler og sandaler

Der er intet bedre end at starte sommeren ud med en helt ny sommerkjole. Dog behøver man ikke at anskaffe sig en helt ny garderobe, til sommer. En god ide kan være at organisere din garderobe. Brug lidt tid på at organisere dit tøj, og find ud af hvad du vil gemme og hvad du aldrig kommer til at bruge igen. Hvis du er typen der helst ikke smider noget ud, kan en gammel sommerkjole, blive til en helt ny sommerkjole, uden ret meget arbejde. Style en kjole med et gammelt bælte, eller klip i et par jeans, så de bliver til flotte shorts.

Sommeren i Danmark er ingenting uden en tur til stranden

Sand mellem fødderne og en iskold is, er noget danskerne kan lide. Men hvad skal man have med, når man tager en tur til stranden.

  1. Solcremen. Selvom solen i Danmark ikke føles som Spanien, er det vigtigt at huske solcremen.

  2. Badetøj. Vandet kan være koldt, men det skal ikke stoppe en i at hoppe en tur i bølgen blå.

  3. Vand. Husk at drikke en masse i varmen. Man kan nemt blive dehydreret i den danske sommervarme. Derfor er det vigtigt at have masser af vand med.

Udforsk dit eget hjemland

Danmark har masser af smuk natur og flotte byer. Man behøver ikke at tage en tur til sydens sol for at nyde ferien. Tag en smut til Skagen, det syd fynske øhav eller en tur til Vesterhavet. Her kan man opleve den danske kultur og få et indblik i hvor smuk Danmark er.