Om vinteren er det vigtigt at have lækkert tøj og overtøj, der holder kroppen varm og tør. Har du en datter, og vil du gerne i gang med at gøre hendes garderobe klar til vinter? I så fald er der flere ting, som du bør sørge for at købe ind til vintergarderoben.

Gør din datter vinterklar

  • Vinterjakke: Alle børn har brug for en vinterjakke. En vinterjakke er noget af det vigtigste i vintergarderoben, da det er svært at komme godt igennem vinteren uden denne beklædningsgenstand. Sørg for, at jakken giver dit barn mulighed for at bevæge sig uden besvær.
  • Overtræksbukser: Ikke nok med at din datter skal have en dejlig vinterjakke, så er det også nødvendigt med et par overtræksbukser. 
  • Flyverdragt: En flyverdragt er endnu en beklædningsgenstand, som er et must i din datters vintergarderobe. Herved kan hun altid nemt tage på tur eller lege udenfor ligegyldigt, hvor koldt det er. Find flyverdragter til piger i flotte farver her.
  • Hue og luffer: Det er bare skønt at have hue og luffer på, når det er koldt udenfor. Med en hue og et par luffer kan hoved, ører og hænder nemt holdes varme.
  • Vinterstøvler: Du må endelig ikke glemme vinterstøvlerne, når du skal gøre din datters vintergarderobe klar. Vinterstøvlerne skal kunne holde fødderne varme og tørre, så det er vigtigt, at du vælger et par i en god kvalitet. Går dit barn i institution, kan det ligeledes være en fordel med futter, da gulvet kan være ret koldt.