I løbet af året skifter temperaturen lige fra frysepunktet til plusgraderne. Regn kommer over landet, og det bliver vådt. Dette gør sig især gældende om vinteren, hvor det kan give kolde fødder og hænder. Dog kan vintermånderne byde på leg i sneen, snemænd og kælketure. Det gælder om at klæde børnene ordentligt på til dette vejr, så de ikke bliver kolde og forkølede.

Sove udenfor i vintersæsonen

Mange mennesker bliver overvældede over, at børnene i Danmark sover i barnevogne udenfor. Dette er en anderledes kultur end, hvad mange kommer fra. Dog kan børn sagtens sove udenfor om vinteren så længe de er tørre og varme. Om vinteren er det en god ide at lægge et ekstra liggeunderlag i barnevognen, da kulde kan trænge op fra bunden. Sørg for at dit barn har lag-på-lag tøj og varmt tøj på. Hvis du har mulighed for det, skal du sørge for at barnevognen kan stå i læ, hvis det regner og blæser meget. Tjek med jævne mellemrum temperaturen på din baby, da det kan være, at de fryser eller har det for varmt.

Udendørs leg i vintersæsonen

Børn når til en alder, hvor de skal kunne gå og løbe rundt og lege. Selvom dit barn har taget første skridt, kan de nogle gange falde. I vintermånederne kan det blive en kold fornøjelse, og derfor kan en flyverdragt være en god investering. Få flyverdragt børn, da den er praktisk til leg udenfor. Du kan få flyverdragter i forskellige mønstre og farver, og vil garanteret kunne finde en til dit barn, klik på flyverdragt børn for at købe næste flyverdragt til dit barn. Sørg for at dit barn har vinterstøvler, som passer, og en god vinterjakke til det mildere vejr, som stadig kræver varmere overtøj. Varme handsker er med til at varme dit barns hænder, da de ofte er i kontakt med jorden under leg.