I en børnegarderobe bør der være en masse forskellige beklædningsgenstande. Eksempelvis skal du sørge for, at der er flere typer jakker. Men hvilke jakker kan du vælge mellem? Du kan vælge mellem flere jakker til drenge og piger. Læs med videre her.

Vælg mellem følgende jakker

  • Forårsjakke – Det er altid en god idé at have en forårsjakke klar i dit barns garderobe. En forårsjakke bør være lavet af et komfortabelt materiale, så den er behagelig at have på. Desuden skal bevægelsesfriheden være optimal, så dit barn kan lege lige så tosset, han eller hun vil. Har du ikke en forårsjakke til dit barn, kan du også gøre brug af en tynd sommerjakke eller en fleecejakke i stedet.
  • Sommerjakke – En anden type jakke, som du bør have i garderoben, er en sommerjakke. Sommeren består som regel ikke kun af sol og varme. Der er mange kølige dage, og sommeraftenerne er ofte også meget kølige. Derfor er det perfekt at have en smart sommerjakke til dit barn.
  • Vinterjakke – Sidst men ikke mindst er det alfa og omega, at du køber en vinterjakke til dit barns garderobe. Om vinteren er det nødvendigt med en varm og lækker jakke, så dit barn kan holdes varm enten i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Børn er typisk ude i al slags vejr, så det er vigtigt, at de har den helt rette jakke.

Hvis du har disse tre typer jakker i dit barns garderobe, vil han eller hun være klar til at være udenfor året rundt.