Hvorfor ikke klæde dine børn lækkert på fra top til tå. Mange kvinder og mænd går op i deres påklædning samt accessories, som matcher deres tøjvalg. Før i tiden var fokus på dame- og herremode, men dette har ændret sig, og i dag er, der i lige så stor grad fokus på, at tøjet til dine børn skal være flot. Allerede i børnehaven går børnene op i tøjet, dog oftest som en del af udklædning. Når barnet starter i skole og færdes i de små skoleklasser begynder det for alvor, at betyde noget for både piger og drenge, hvordan de går klædt.

Modetøj til de små og store – piger og drenge

I en tidlig alder begynder tøjet at have betydning for dit barn. Babyen skal have blødt og ikke stramt siddende tøj, det ældre barn begynder at gå op i en bestemt farve og sammensætning af forskellige dele. Vigtigheden i at kunne bevæge sig er især i højsædet i børnehavealderen og dette følger, som regel med i de første år af skolelivet. I de tidlige teenageår begynder mange børn at have en holdning til om deres tøj er moderigtigt og matcher det, som de gerne vil udstråle alene eller sammen med vennerne.

Tøjet som dine børn kan have på til hverdag og fest

Selv om du kan købe moderigtigt tøj til dine børn er det stadig lige så vigtigt, at tøjet udover at være smukt at kigge på også er af god kvalitet og passer lige præcis til netop dit barn, der i livet, hvor barnet befinder sig. Skal dit lille barn lege ude er det vigtigt, at tøjet er varmt og let at bevæge sig i, så barnet ikke mister lysten til leg. Børnetøjsmærket name it laver fint og blødt tøj til både små og store børn. Der er et stort udvalg i alt fra hverdagstøj, til festlige begivenheder og udendørs brug, hvilket gør, at det hos mange er en stor favorit.

Mode og miljø kan sagtens hænge sammen

Du kan sagtens være modebevidst og samtidig tænke på miljøet. Du kan eksempelvis bidrage til, der ikke gøres brug af kunstgødning og kemikalier ved at vælge økologisk bomuld, som er med til at begrænse belastningen af miljøet. Så hvad med at investere i flot og moderigtig tøj af høj kvalitet og lækre materialer til dit barn. I dag findes der et stort udvalg af børnetøj fra både danske og udenlandske brands.