Du har sikkert set flere steder på Facebook og Instagram, at mange butikker, supermarkeder eller virksomheder bruger ja-tak tilbud som en del af deres salgskampagner. Det er en måde at sætte gang i omsætningen i din virksomhed på og sælge ud af alle mulige produkter til en skarp pris. Ja-tak tilbud har vist sig at være enormt effektive, når det kommer til at ramme et bredt publikum, og derfor kan du også komme i gang med at bruge det i din virksomhed i dag. I denne artikel vil vi komme mere omkring hvad et ja-tak tilbud er, og hvordan det fungerer. Herudover vil vi også give dig gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med at bruge ja-tak tilbud.

Hvad er et ja-tak tilbud? 

Et ja-tak-tilbud er et tilbud, som du giver dine kunder, hvor de kan købe et produkt til en nedsat pris. Det kan være alle mulige ting, både fra tøj, elektroniske udstyr til mad – og drikkevarer. Denne type tilbud bruges ofte af virksomheder som en måde at øge salget på og slippe af med produkter, der er ved at udløbe. Det er også et en måde at henvende sig til en bred målgruppe på, da alle elsker et godt tilbud. Det fungerer sådan ved, at folk skal skrive “ja tak” i kommentarsporet inde på de sociale medieplatforme. Så får man et nummer, som man skal angive, når varen skal hentes. Særligt detailbutikker bruger det, og her kan kunderne hente deres ja-tak  tilbud direkte i butikken. 

Hvorfor er ja-tak tilbud så effektivt? 

Grunden til, at denne type tilbud er så effektiv, er, at det er en måde at øge salget på, samtidig med at man kan komme af med produkter, der er ved at udløbe. Det kan også medføre til, at du får nye kunder og skaber et godt kundeflow generelt. Det er også en god måde at henvende sig til en bred målgruppe på, da alle elsker et godt tilbud. Man kan virkelig finde nogle gode tilbud på denne måde, og hvis du elsker tilbud, så skal du holde godt øje med ja-tak tilbud. Desuden er det en meget nem og hurtig måde at promovere dine produkter på og øge salg. 

Sådan kommer du i gang  

Hvis du ønsker at begynde at bruge ja tak-tilbud i din virksomhed, er der nogle få ting, du skal gøre. Først og fremmest skal du finde et godt tilbud på et produkt, som du ønsker at sælge. Dette kan gøres ved at kigge på nettet eller ved at undersøge, hvad der kunne sælge godt i din butik. Når du fundet et par tilbud, skal du oprette et indlæg på de sociale medier og inkludere alle detaljerne om tilbuddet. Sørg for at inkludere et billede eller en video af produktet og vær tydelig med hensyn til vilkårene for tilbuddet. Derefter skal du bare vente på, at folk begynder at skrive “ja tak” i kommentarfeltet. Når du har nok interesserede, kontakte dem og fortælle dem, hvor de kan afhente deres produkt.