Det er blevet yderst moderne både for mænd og kvinder at gå med cap. Det betyder, at du har mange flere muligheder, fordi forskellige brands byder ind med hver deres variation af en cap.

Er du ikke kommet med på bølgen endnu? I dette indlæg giver vi dig inspiration til, hvordan du kan bruge caps til dine outfits. Vi kommer med situationer, hvor caps kan være ideelle for dit look. Læs med, og bliv inspireret.

Giv dit look lidt kant med en smart cap

Vil du give dit look lidt kant, er en cap den helt rigtige løsning. Det kan være det, der sætter prikken over i’et på dit outfit.

Der er mange forskellige situationer og outfits, hvor det er relevant at benytte caps. Det er derfor helt sikkert en fordel at have flere forskellige caps at vælge imellem. På den måde kan du skabe forskellige looks.

Har du et lidt for feminint look, kan en cap være med til at gøre dit look lidt mere særpræget. Det kan give det et tvist, der giver dit look karakter. En cap kan også være essentiel, hvis du mangler noget til at binde dit outfit sammen. Det kan også eksempel være, hvis der lige mangler lidt tilbehør.

Mulighederne er mange, når du har caps ved hånden.

Vær praktisk med stil

Caps fungerer jo ikke kun til at pifte dit look op. De kan også være perfekte at have til praktisk brug. De fleste caps har jo som regel et praktisk formål. Du kan dog sagtens få praktiske løsninger, hvor der er stil over det.

Caps kan være rigtig gode at have, hvis du ofte går i haven. De kan give dig den nødvendige skygge i ansigtet, der gør det behageligt at lave havearbejde. Caps er også rigtig gode, hvis du skal til festival.

Festivaler er kendt for de svingende vejrforhold. Når solen først er der, kan den være bagende varm. Med en cap kan du få lidt skygge i ansigtet, mens du nyder den gode musik.

Caps er også en praktisk løsning, når det til tider skal gå lidt stærkt. Kommer du lige sent nok ud ad døren en morgen, kan en cap redde enhver dårlig hårdag. Caps kan derfor bruges til rigtig mange praktiske situationer.

Er du ikke allerede med på moden, kan det helt sikkert betale sig, at du bliver det i en fart. Du vil hurtigt opdage de mange smarte muligheder, der er med en cap.