Hvem vil ikke gerne stråle som en anden supermodel? Det kan du sagtens komme til, og det behøver faktisk ikke at kræve dyre beauty-produkter eller en hel bunke nyt tøj. Læs med her og få et par helt gratis og kreative tips til ekstra stråleglans i hverdagen.

 

Der er bare noget over en god udstråling. Det er svært at sætte fingeren på, præcis hvad det er, men én ting er sikkert: Det er meget dragende, inspirerende og tiltrækkende. Og hvem vil ikke gerne gå rundt i verden med disse fantastiske egenskaber? Kom lidt tættere på med disse tre idéer til at få din indre glød til at fænge an og slå gnister.

1. Ryd op i dit klædeskab

Der er ikke nogen tvivl om, at det vi tager på, kan få os til at stråle eller blegne. Du vil selvfølgelig helst stråle, hvorfor du skal sørge for, at dit klædeskab understøtter visionen. Tag en dag, hvor du smider gamle klude ud, du ikke bruger – og kig også gerne på, om der er noget tøj, du måske bruger, men som ikke giver dig den ønskede strålende effekt.

 

Du behøver ikke nødvendigvis købe en masse nyt. Lad dig i stedet inspirere og find nye overraskende kombinationer af beklædningsdele. Sørg for at have det tøj, du har lyst til at have på i den kommende tid, forrest i skabet.

2. Giv dit spejlbillede komplimenter

Taler du nogensinde til dig selv i spejlet? Hvis ikke, kan du passende begynde nu! Det har nemlig en stor effekt, at vi siger støttende og komplimenterende ting til vores spejlbillede. Du skal ikke lade dig afskrække af, at det måske vil føles lidt skørt og forceret i starten. Bare rolig, det vil stadig have en effekt. Din kærlige behandling af dig selv vil nemlig bidrage til både selvværd og selvtillid, så du udadtil kommer til at ose og stråle af begge dele.

3. Flirt dig strålende

Det er ikke kun gravide, der har en særlig glød – det er også folk, der er forelskede. Der er altså god grund til at flirte, så du kan blive mere strålende. I dag er der utallige muligheder for at finde nogen at flirte med. Online kan du finde alt fra en enkelt fræk aftale til et livslangt partnerskab. Uanset hvad kan du være sikker på, at en god date vil få dig til at stråle.

 

Så er spørgsmålet bare, hvilken platform du skal vælge? Det er en god idé at vælge en, som passer til dit formål. Mens nogle er uskyldige og romantiske, er andre direkte og kinky. Eksempelvis kan du finde matches til alt fra rollespil til prostata massage. Der er altså mange muligheder for at komme til at stråle og gløde.