Der findes et hav af forskellige typer eller kategorier af accesories, som alle på den ene eller anden måde kan være med til at underbygge og accentuere din stil. Eller også kan de mere end det; måske kan de være så markante, at de fungerer som et statement i sig selv i stedet for blot at understøtte dit øvrige tøj. Denne artikel kommer ind på tre af de helt store kategorier for accesories, inden for hvilke du nærmest med sikkerhed vil kunne finde genstande, som passer til ethvert outfit. Men artiklen er selvfølgelig på ingen måde udtømmende.

Tasker findes i alle former og farver

Dette er en meget bred kategori, for tasker findes naturligvis i alverdens afskygninger; lige fra den største backpacker-outdoor-rygsæk til designer-håndtasker i miniaturestørrelse. Hvilken, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af den konkrete situation og det valgte outfit, og det giver nærmest sig selv, at du ikke kan nøjes med en af yderpolerne, og måske endda ikke med én taske i det hele taget. Selvom noget så versatilt som Fjällrävens klassiske rygsække kan bruges til en masse både praktiske formål, samtidig med, at de er smarte, er det nogle gange bare mere lækkert med en lille håndtaske til de allermest nødvendige ting, som skal være lige ved hånden.

Et varieret udvalg af smykker

Det er forskelligt, hvilke farver smykker, der passer med hvilke beklædningsgenstande. Derfor er det yderst brugbart at have et fint udvalg af forskelligartede smykker (uden at de nødvendigvis stikker alt for langt fra din egen stil), som du kan vælge imellem alt efter anledningen. Du kan finde Pernille Corydon smykker her.

Hatte og huer

Selvom man måske mest forbinder fornemme hatte med noget, der hører fortiden til, er de faktisk ved at få lidt af en renæssance – tænk bare på de små, smarte pariser-huer. Og uanset hvad er det rart med en varm hue om vinteren.