Vi er mange, der er afhængige af armbåndsuret, som altid er lige på håndleddet og kan servicere os med at vise, hvad klokken er. Et armbåndsur er et af de mest praktiske accessoires, da de både har en funktion i at vise tiden, men samtidig pynter de og fuldender et outfit. Ure findes i mange forskellige former og farver, og det kan være svært at vælge hvilket ét, der passer lige til dig. Heldigvis har Goldentime et stort udvalg af både dameure og herreure, og du kan få gratis levering ved køb fra deres hjemmeside, som du kan tilgå via linket. Først kan du dog med fordel læse denne artikel, som vil inspirere dig til hvilke overvejelser, du skal gøre dig, når du skal købe et nyt ur.

Hvilken størrelse passer dit håndled? 

Først og fremmest er det værd at overveje, hvilken størrelse uret skal være. Ure kan fås med store, brede urskiver, men der findes også de smalle, som ikke fylder så meget på håndleddet. En ting er, hvad du synes, der ser bedst ud, men det er også vigtigt, at du finder den udvalgte størrelse behagelig at gå med. Goldentimes udvalg af ure kan afprøves i deres butik Ulsted Guld Sølv i Holstebro, og ellers kan du altid købe via hjemmesiden og sende retur, hvis uret ikke passer dig. 

Guld, sølv eller en helt anden farve

Når størrelsen er valgt, så er det på tiden at overveje hvilken farve og materiale, som uret skal være i. Der er både modeller i det klassiske metal, som kan fås i guld, sølv eller roseguld, men hvis du er mere til en læderrem, så er det også muligt i visse modeller. Hvis du står i det typiske dilemma mellem guld og sølv, så kan du se på din hudtype. Hvis din hud har kolde undertoner, hvor din hud er meget lyserød og dine blodårer fremstår blå/lilla, så passer sølv bedst, men hvis du har en varme undertoner med en gylden/gul hudfarve og grønlige blodårer, så passer guld til dig. Dette er dog kun vejledende, for du skal selvfølgelig gå efter din personlige præference. 

Det klassiske look eller nye trends

Sidst kan du overveje, om du leder efter et klassisk, tidsløst ur, som er god til hverdag, fest og passer alle outfit, eller om du er på udkig efter et mere trendy ur. Hos Goldentime finder du begge dele med både stilrene designs og de mere ekstravagante ure, som virkelig kan pifte ethvert look op.