Der er mange måder at få outfittet til at spille på. For nogle handler det om farver, for andre om materialer, og for nogle tredje om de helt rigtige accessories.

De fleste outfits kan hurtigt piftes op, hvis man finder den helt rigtige accessory at tilføje. Et par fede sko kan gøre et nedtonet look festligt, mens en lækker taske kan tilføje en snert af professionalisme i hverdagen.

Bind det hele sammen

Det, der blandt andet gør accessories så populære, er at de er helt perfekte til at binde dit outfit sammen. Match sko og tasker, neglelak og bluse, ur og bælte. Der er et hav af muligheder for at hæve dit look til lige dét højere niveau end det var i forvejen.

Derudover er det også en oplagt måde at give dit udseende lidt personlighed, og gøre det til helt dit eget. Har du eksempelvis et job, hvor der er en bestemt dresscode, så kan de små ting være det, der får dit look til at føles som dit eget.

Den måde, vi ser ud på, har nemlig en indflydelse på, hvordan vi har det, og hvordan vi tænker om os selv, så det er vigtigt, at det passer til os.

Det handler om de små detaljer

Særligt smykker, ure, bælter og tasker er gode at inddrage i garderoben, da de ikke tager for meget opmærksomhed, men giver masser af mulighed for at vælge noget, der er personligt og udtrykker noget om dig. Der er også de mere kreative muligheder, som eksempelvis en kuglepen med navn eller et smykke du selv har designet.

Accessories behøver nemlig ikke være noget, du bærer hele tiden. Det er ofte noget, der kan tages af og på efter behov – som eksempelvis en kuglepen i lommen eller et tørklæde – og det giver også en del versalitet i outfittet i løbet af dagen.