Accessoires er essentielle for at fuldende et outfit, især hvis du mangler noget til at oplive dit outfit. Der findes et hav af accessoires, både tasker, tørklæder og smykker. Smykker er rigtig gode at bruge som accessoires, fordi de kan bruges til alle outfits. At bruge øreringe er en god måde at pynte sig på, som også skaber liv omkring dit outfit. Der findes utallige slags øreringe, blandt andet øreringe med bogstaver. Så hvis du mangler inspiration, kommer der her lidt om øreringe.

Hvad skal jeg vælge?

Som sagt findes der mange forskellige øreringe. De findes både i guld og sølv, så du kan starte med at finde ud af, hvad du bedst kan lide. Du kan også sagtens både have øreringe i guld og sølv. Derefter skal du finde ud af, om du er mest til ørestikker eller gerne vil have, at de hænger lidt. Du kan få øreringe med bogstaver, hvor bogstavet kan stå for en, du holder af, eller det kan være dit eget forbogstav. Du kan også få øreringe med ord. Der kan for eksempel stå ”mom”, hvis du selv er mor, til nogle skønne unger. Hvis du er mere til det enkle, kan du få ørestikker med små motiver, såsom hjerter eller blomster. Hvis du ønsker noget mere minimalistisk, kan du købe at par klassiske hoops. De er enkelte og passer til alt.

Mere end et hul

Hvis du ikke bare har et hul i ørene, men måske flere, kan du sagtens have flere øreringe i, på samme tid. Du kan for eksempel have ørestikker i hullerne, der sidder længere op af øret. Så kan du have et par hoops, i det klassiske hul på øreflippen. Så hvis du er på udkig efter, for eksempel øreringe med bogstaver, så hop ind på nettet, og find dem du bedst kan lide.