Moden skifter løbende flere gange om året – faktisk fra sæson til sæson. Nogle gange går det så hurtigt, at det kan være svært at følge med.

Nok omfatter mode tøj og sko, men faktisk er tilbehør i form af tasker, solbriller, hårpynt, smykker og ikke mindst ure også yderst vigtige for det perfekte look.

Hører du til en af dem, der slet ikke kan følge med i modens omskiftelige verden? Så gå i stedet efter gode klassikere.

Et citizen ur, er et godt bud på et klassisk håndledssmykke, som ikke sådan lige bliver outdatet. Der findes at væld af forskellige modeller og farver, med andre ord noget for enhver smag. Et ur er en praktisk accessory, da den både pynter og har en reel praktisk funktion.

Hvor skal man investere?

Man taler meget om klassiske elementer i garderoben – altså ting man kan bruge igen og igen. Et par velsiddende jeans er et godt eksempel herpå, det samme er pæn sort kjole eller en fittet blazer jakke. Invester også med fordel i designers taske, som nærmest aldrig taber værdi og et klassiske ur, for eksempel et af de mange smukke her.

Hvis du først har din basis klassiske garderobe i orden, kan du lettere købe budgetvenlige trend items, som du kan skille dig af med igen, når moden atter skifter.

Eksempelvis trender farven gul lige for tiden, men hvem siger at næste sommer også synes din knald gule kjole er pæn? Derimod går farver som sort, hvid og grå aldrig rigtig af mode. Og endelig husk så på, at tøjet også skal sidde godt og føles godt – det samme er naturligvis også gældende for sko. Føler man sig ikke tilpas i det, så får man det ganske enkelt ikke brugt.