Accessories og smykker er ikke kun for kvinder. Mænd har endelig for alvor fået øjnene op for fordelene ved de små detaljer, som smykker og accessories kan give et ellers kedeligt outfit. Smykker og accessories giver nemlig et stilfuldt look til ethvert outfit. Vi har her samlet nogle af de fedeste accessories og smykker til mænd lige nu, som kan tage dit outfit til et nyt niveau.

Solbriller

Solbrillerne er et essentielt accessorie til sommerhalvåret. De beskytter ikke kun øjnene for solen, men er i høj grad også med til at fuldende ethvert sommeroutfit. De fedeste solbriller lige nu er Clubmaster solbrillerne fra Ray Ban. De er inspireret af 50’erne og giver både et vintage og et tidløst look med deres Clubround stel. Det er sådan et par solbriller, man altid lige skal have liggende i bilen, så man kan bruge dem, når der er brug for det.

Armbånd

Når det gælder armbånd, så skal det være simpelt. Der skal ikke ske for meget, og der skal ikke være for meget tingeltangel, der kan komme i vejen i en travl hverdag. Det skal dog vise karisma. De mest populære armbånd til mænd er derfor – ikke overraskende – læderarmbånd med små detaljer. De fylder ikke for meget og skriger heller ikke for meget, men de passer til stort set alle outfits.

Uret

Hvis du kun skal eje et smykke til din garderobe, så skal det være et lækkert ur. Det er nemlig ikke kun et smykke, men også yderst funktionelt – specielt hvis man investerer i et sportsur af en slags. Det er dog heller ikke af vejen at vælge et smykke for udseendets skyld. Det kan f.eks. være et REC herreur – et spændende ur, hvor der ikke er lagt skjul på, at man ikke bare vil være ”endnu et ur producent”. Det kan også være et Ford Mustang-inspireret ur, der er en af de vigtigste ingredienser i ”the American Dream”. Et ur er generelt et meget personligt accessorie, så det handler her virkelig om at finde et ur, der passer til ens personlighed – og ikke mindst ens garderobe, så man kan have det på hver eneste dag.

Halskæder

Halskæden er et mere diskret smykke, som kan bruges året rundt – og man behøver ikke engang tage det af. Den mest populære halskæde er den klassiske tykkere sølvkæde, som passer til alt. Den kan således både bruges til et casual og et mere formelt outfit. Hilbert KBH har et stort udvalg af halskæder, som kan bruges til alt og året rundt, f.eks. unikke halskæder som disse. Det er bare med at finde en halskæde, der passer til ens personlige stil.