Har du en blog, hvor der skal postes billeder af dig en gang imellem? Det kan være svært at finde den helt rette lokation til billederne. Hjemme foran spejlet er bare ikke lige så sjovt længere. Der skal lidt mere kreativitet til.

I dette indlæg har vi samlet inspiration til gode steder, hvor du kan tage gode billeder til bloggen. Det indebærer:

  • Kom ud i naturen
  • Billeder under åben himmel
  • En bygning med en pæn facade.

Kom ud i naturen

Naturen er altid et godt sted at starte. Er det sommer, kan det grønne fra naturen skabe nogle skønne billeder. Det kan være billeder, hvor dine følgere ville elske at være.

Naturen kan nemlig gøre noget ved folk. Det er, som om vi mennesker drages af naturen på en helt unik måde. Det behøver ikke engang at være i skoven en sommerdag. Det kan sagtens være om efteråret, hvor alt får de skønneste efterårsnuancer. Det kan danne et godt grundlag for dit billede til bloggen.

Vinterbaggrunde kan nu også noget, når du skal tage billeder til bloggen. Et flot vinterlandskab kan virkelig trække opmærksomhed. På alle årstider er det derfor oplagt at hoppe ud i naturen, når der skal tages billeder til bloggen.

Billeder under åben himmel

Nu har vi været omkring naturen. Helt generelt er det faktisk rigtig godt, hvis du kan tage dine billeder ude under åben himmel. Det giver noget naturligt til dine billeder.

En flot blå himmel kan give noget eventyrligt og elegant til dine billeder til bloggen. Det er endda også noget, du kan gøre hele året rundt.

En åben himmel er forholdsvis nem at finde. Du kan bare gå ud på altanen, hvor du også kan få en flot udsigt. Har du ikke en altan, kan du gå ud i haven, eller hvad du ellers har af udeområde.

Det er derfor oplagt at komme ud et sted, hvor du kan få lidt af himlen med. Det giver noget helt særligt til dine bloggerbilleder.

En bygning med en pæn facade

Du kan også give dine billeder lidt ekstra kant, så det ikke kun bliver natur og himmel på dine billeder. Gå på jagt efter bygninger med en pæn facade. De kan danne en fantastisk baggrund for dine billeder.

I de større byer finder du flere ældre bygninger, der har en fantastisk facade. Det kan være med pæne udsmykninger eller med nogle flotte mursten eller lignende. Det er derfor bare at gå på jagt ude i byerne for at finde den helt rigtige facade.

Der er dog ikke kun i de store byer, du finder flotte facader. Det kan også sagtens være i mindre byer. Det handler blot nogle gange om at bruge fantasien og tænke lidt ud af boksen.

Det kan sagtens være offentlige bygninger, museer og lignende, der kan være ideelle til dine bloggerbilleder. Er du heldig, har din egen bolig den helt rigtige facade, du kan bruge til dine bloggerbilleder.

Du har derfor en masse gode muligheder for at finde det rette sted, hvor du kan tage dine billeder til bloggen.