Kalenderen siger december, hvilket for alvor betyder, at juletiden er skudt i gang. Tiden med julegaveræs, julefrokoster, juleaften og til sidst nytårsaften. Er du også i fuld gang med at få styr på alle de praktiske ting til julen? Der er i hvert fald meget at holde styr på. Derfor glemmer man også tit, hvad julen egentlig handler om. Kærlighed. Julen handler jo om at være sammen med sine nærmeste, slappe af, spise julemad og hygge sig. Derfor glemmer vi også nogle gange ræsen, at det også er ok at tænke lidt på sig selv.

Selvforkælelse til dine negle

Det er nemlig ok at forkæle sig selv lidt i den travle tid og gøre noget ud af sig selv. For har vi haft lidt alenetid, hvor vi har haft muligheden for at pleje os selv, booster vi automatisk vores selvtillid en smule. Og det er i høj grad med til, at vi bliver den bedste udgave af os selv. Noget vi selvfølgelig gerne vil være. Men det er ikke at komme udenom, at den travle juletid gør det svært at finde en masse tid til selvforkælelse. Man glemmer dog bare her, at selv de mindste ting tæller også, så det er bare med at gribe chancen, og få gjort de ting, der ikke tager så lang tid. Her er dine negle et godt eksempel neglelakken fra Le mini macaron er god idé at anvende.

Fest uden bekymringer

Le mini macaron er nemlig en neglelak, der har en lige så god holdbarhed, som de gelpolisher vi kender fra skønhedssalonerne. Dette gør altså, at din neglelak ikke vil krakelere af de mindste ting, men at du kan give den gas til de forskellige arrangementer uden af bekymre dig om dine fine negle. Og samtidig kan du ordne dem derhjemme, hvilket kan spare dig en masse tid i den travle juletid.