Makeup er en fantastisk mulighed for at kunne udfolde sin kreativitet på. Dette gælder også for eyeliners.

En eyeliner er en type af makeup, som man bruger til at definere og fremhæve sine øjne. Eyeliners kan man få både i form som blyant og i flydende form. Eyelineren bruges til at fremhæve sine øjne, og det gør man ved at tegne en linje i enten den øverste vippekant eller i den nederste vippekant. Vil man gerne gå for et mere markeret look og fremhæve øjnene endnu mere, så kan man tegne en linje i begge vippekanter. Ønsker du et neutralt look kan du tegne en tynd linje i vippekanten. Ønsker du derimod et mere dramatisk look, så kan du tegne en tyk linje i vippekanten. Man kan altså gå efter et neutralt look eller et mere dramatisk look, når man bruger eyeliner.

Eyeliners kan dog også bruges rundt om øjnene og til at lave forskellige former og motiver. Det kan være hjerter, blomster eller stjerner. Eyeliners kommer i alle mulige tænkelige farver. Det er dog neutrale farver, som især sort, men også brun og hvid der bruges oftest. Blå, grøn og lilla er også populære farver til eyeliners. Med eyeliners kan man virkeligt udfolde sin kreativitet, og det er kun fantasien der sætter grænser. Er man til et neutralt makeup-look, så er en mat eyeliner et godt valg. Er man til et mere festligt look, så er glimmer eyeliner et godt valg. Glimmer eyeliner er sjov og festlig, og den kan bruges lige som man ønsker. Metallisk eyeliner er også en god mulighed, for dem der ønsker at eksperimentere og være kreativ med makeup. Med eyeliner kan man virkeligt personliggøre et makeup-look.

Det kan være svært at bruge en eyeliner, men øvelse gør mester. Er du derfor ny til eyeliner, så er en blyant et godt valg. Blyanten er nem at styre og påføre. Den giver et mere diskret look som kan bygges op. Den flydende eyeliner giver et mere intenst look, men den er også en smule sværere at påføre. Den flydende eyeliner er ideel til de mere kreative og unikke looks.