Det er altid en superdejlig følelse, man får af at have købt nyt tøj og dannet en masse nye, fede og spændende outfits, som man kan have på den næste periode. Det er en rar følelse at have variation i sit tøjrepertoire, fordi det giver plads til eksperimenter og udforskning.

Reducer dine usikkerheder såsom hårtab

Det er dog desværre ikke udelukkende tøjet, man tager på, der betyder noget for ens helhedsudtryk. Du skal selvfølgelig ikke lade dig kue af andres fordømmelse, men hvis du selv synes, at der er noget bestemt ved dig, det kunne være rart at ændre på, er det sikkert en god idé. Dette kan for eksempel være hårtab – du kan prøve nogle produkter fra Genesis fra Kerastase.

Selvom det ikke er en enkel proces at komme af med hårtab, og selvom det ikke altid kan kureres, når det er opstået, kan gode hårprodukter sagtens være til en hjælp. Vil det gøre dig mere sikker på dig selv, så du kan styre med dine udvalgte outfits i hverdagen og i weekenderne, er det helt sikkert en chance værd.

Vær modig, og tag chancer

Hvis du er meget stilbevidst, kan det være, at du synes, der mangler noget, på trods af, at du har tænkt grundigt over ethvert stykke tøj inkorporeret i dit look. Er din noget andet end et tørklæde eller en anden beklædningsgenstand, skal du muligvis forsøge dig med en piercing.

Det kan være alt fra den meget typiske piercing i øreflippen til en næsepiercing, tungepiercing eller andet. Det, du selv finder pænt til dig, er det rigtige valg.

Finder du ud af, at en piercing heller ikke var det, der manglede, kan du blive ved at eksperimentere med eksempelvis hårspænder, -klemmer, pandebånd osv. Mulighederne er mange, så det handler bare om at være nysgerrig.