Sølv er smukt, men alle ved, at guld er bedst! Hvis du gerne vil tage dine kommunikative evner fra sølv- til guldniveau, er der nogle konkrete ting, du kan gøre. Måske vores idéer vil overraske dig? Læs med og bliv en gylden kommunikatør!

 

De fleste vil gerne blive bedre til at kommunikere, for det kan nemlig lede til en række forbedringer af vores tilværelse. Eksempelvis kan det føre til bedre relationer og flere karrieremuligheder. Der er mange måder, hvorpå du kan arbejde på dine kommunikative skills, og det behøver langt fra at være kedeligt. Tag bare et kig på vores idéer.

Giv dig selv en peptalk foran spejlet

Du forbinder måske dét at tale med dig selv med mere eller mindre tossede mennesker. Men faktisk kan det være utrolig gavnligt at snakke lidt med dig selv ind imellem. Du kan med fordel give dig selv en peptalk foran spejlet, eller holde en takketale, mens du leger, at opvaskesæben er din statuette.

 

Og hvad skulle det så gøre godt for? Jo, det opbygger intimitet med dig selv og ikke mindst selvtillid omkring dine kommunikative evner. Når du øver dig i at lytte til dig selv, og give dig selv taletid, vil du også blive bedre til at kommunikere selvsikkert med andre.

Er du en lytter eller en fikser?

Udover at føre en samtale med dig selv i ny og næ skal du naturligvis også tale med andre for at forbedre din kommunikation. I denne sammenhæng kan du med fordel blive opmærksom på en ting: Gør du plads til, at den anden person kan fortælle, og at du bare lytter? Eller er du allerede ved mentalt at fikse problemet?

 

Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan du forbedre din kommunikation ved at øve dig i bare at lytte og rumme dét, du hører – fremfor at gøre det til et problem, der skal løses.

Gå på dates og mød nye mennesker

Dates er ikke kun for sjov eller for at møde den store kærlighed – det kan også være en genial aktivitet for dig, der gerne vil oppe dine kommunikative evner. Når du møder nye mennesker, er det nemlig afgørende, at du giver et godt førstehåndsindtryk og formår at gøre samtalen engagerende for jer begge. Det er fordelagtigt i en lang række sammenhænge, ikke mindst hvis du drømmer om at tage daten til det næste niveau.

Effektiv kommunikation på lagnerne…

Skulle du være heldig at få din date med hjem i soveværelset, er der gode muligheder for at arbejde på kommunikationen her. Sanseligt samvær med andre mennesker kræver nemlig, at vi kan udtrykke grænser og behov – og ligeledes lytte til andres.

 

Derfor skal man ikke undervurdere en date i dynen. Der findes naturligvis også andre muligheder og tilbud, når det kommer til at få stillet sine fysiske behov, og eksempelvis er thai massage escort populært.