Hvis du vil starte din rejse til at få en bedre krop for at føle dig godt, så er det godt at komme i gang nu. Man kan træne af mange forskellige årsager. Det kan være man ønsker en bedre krop, nogle ønsker at blive sundere og andre ønsker at vedligeholde sundheden.

Motiverer dig selv

Prøv at træn dagligt eller et par gange om ugen. Du skal naturligvis ikke presse dig selv, hvis du har det dårligt, men motiverer dig selv og husk på, hvorfor du gør det. Husk at sørg for, at du ikke har stærke smerter under din træning, da det kan skade dig.

Husk noget godt sportstøj og eventuelt Garmin, der kan hjælpe dig bedre mens du træner og være din daglig motivation.

Husk at spis en varieret kost. Spis en masse grøntsager, masse frugt og en masse andet, der er godt for dig. Du må naturligvis gerne spise slik og fastfood, men ikke for meget, da det kan ødelægge din rutine.

Det er afgørende at få nok søvn til at genoplade kroppens batterier. 8 timers søvn vil holde kroppen i gang i løbet af dagen, men hvis du tilfældigvis føler dig træt på noget tidspunkt efter at være kommet hjem fra arbejde, så tag en lille lur, før du træner.

Sådan forbliver du motiveret

En vigtig faktor til at være i form er at sætte sig mål og bevare en positiv tankegang. Hvis du forbliver positiv, vil du være i stand til at presse dig selv til at få den krop, du altid har ønsket dig.

Du kan eventuelt også træne med andre folk, så I kan motivere hinanden. Det kan også være super hyggeligt at kunne træne sammen samt få nogle gode oplevelser sammen og lære hinanden de forskellige måder, man kan træne på. Man kan også få et tættere forhold.