Din stil har formentlig ikke forandret sig meget, siden du blev 25 år. Forskellige undersøgelser viser, at vi mennesker efter 25-årsalderen har det med ikke at finde nye stilarter. Dette gælder både hvad angår musiksmag, foretrukne madvarer og selvfølgelig tøjstil.

 

Hvis du er femogtyve eller derover, er det vigtigt at du en gang imellem udforsker, hvad der ellers er af muligheder derude. Ellers risikerer du nemlig, at du sidder fast de samme vaner resten af livet. Det er jo ærgerligt at gå glip af de fede trends og tendenser, bare fordi du sidder fast i den samme trædemølle.

 

Garderobe-klassikere

 

Det er muligt, at du er gået glip af nogle rigtig fede garderobe-klassikere, hvis du er over femogtyve år. Der er nemlig sket utrolig mange ting inden for modeverden de sidste 5-6 år, og dem skal du også indvies i.

Det handler mest af alt om nogle basic varer, der bare er et must i dit klædeskab i dag.

 

Skjorter

 

Det er kendt for mange, at skjorten har fået en renæssance. Det er der en god grund til. Skjorter går til alt. Måske husker du skjorter som noget man klæder sig i, når man skal være fin. Du tænker nok, at skjorten går til et par klassiske bukser. Men sådan er det ikke længere.

 

Din skjorte skal nemlig gerne være oversize, og så kan du egentlig style din skjorte, lige som du har lyst. De fedeste skjorter er nemme at opstøve på internettet, og fordi pasformen ’bare’ er, at den skal være stor, kan du sagtens bestille den online uden at prøve. En klassisk Aiayu skjorte går du aldrig galt med.

 

Støvler

 

Fra skjorte til støvler – og de to ting går jo også så godt sammen. Et par fede og chuncky støvler er et must i skoskabet.