De fleste af os drømmer formentlig om en kernesund krop, der forhåbentligt kan være nøglen til et langt og lykkeligt liv. Desværre kan en tur til fitnesscenteret være en time eller to, som du ikke har i kalenderen.

 

Det er ikke noget at være trist over. Der er mange måder at få lidt ekstra motion ind i hverdagen på, og de fleste vil du ikke engang lægge mærke til, at du inkorporerer.

 

Gå til og fra arbejde

Har du kort til arbejde – og her er definition af kort under tre kilometer – bør du lade bilen stå og dit rejsekort ligge i skuffen. En rask spadseretur er kun en god måde at vække kroppen på.

 

På den spadseretur kan du enten vælge at lade ørerne være fri, og lytte til, hvad dine omgivelser fortæller dig og filosofere over livet. Du kan også bruge gåturen på at blive opdateret på morgenens nyheder med en god podcast.

 

I starten vil turene måske føles lange og uoverskuelige, men lynhurtigt vil du vænne dig til dem, og med garanti blive helt glad for at få rørt kroppen.

 

Det rigtige fodtøj

Når din fremtidige hverdag snart byder på mange flere skridt, kan det være en god ide at skifte fodtøjet ud med noget, der er behageligere at gå i.

 

I dag er sneakers en så integreret deal af mange menneskers personlige stil, at du sagtens kan tillade dig at iklæde dig sneakers til mere formelt tøj. Det skal dog være sneakers, som er gode at gå langt i.

 

Det kunne for eksempel være Asics sneakers, der er lette og behagelige.

 

Det små valg

Sørg også for i løbet af dagen at tage valg, der fører til mere motion. Det indebærer – men er ikke begrænset til – at tage trappen og ikke elevatoren.