Kommer du ofte hjem med en masse ting, som du ikke har brug for efter en shoppetur? Rigtig mange af os kommer til at lave impulskøb af og til. Hvis du kommer til dette lidt for ofte, er det en god idé at tænke over, hvordan du kan undgå at blive ved med at lave impulskøb af tøj. Læs med videre her og find gode råd.

Skriv ned hvad du mangler af tøj og sko

Inden du tager afsted på en shoppetur, er det en god idé at skrive ned, hvad du mangler, når det kommer til tøj og sko. Lav en aftale med dig selv om, at du ikke må afvige fra listen. Du må altså kun købe de ting, som du har skrevet ned på listen. Det kan eksempelvis være, at du er på udkig efter Air Force 1.

Tjek altid returretten

Før du køber noget, er det en fordel, at du altid tjekker returretten. Finder du et godt tilbud, kan det være yderst fristende. Men hvis du ikke kan returnere beklædningsgenstanden eller skoene, bør du ikke købe varen. En god regel er derfor, at du kun køber noget, der kan returneres.

Giv dig god tid til at tænke

Du bør ikke nødvendigvis altid foretage et køb lige med det samme. Giv dig selv god tid til at tænke over, om du virkelig har brug for kjolen eller skoene. Hvis du stadig tænker på kjolen eller skoene efter 24 timer, er der en stor chance for, at det er noget, som du vil bruge.