Har du nogensinde kæmpet med at finde en skjorte, et slips eller en t-shirt fra Soulland i dit klædeskab? Hvis du svarede ja, så er det på høje tid, at du begynder at organisere din garderobe. Men hvordan gør du det på bedste vis? Læs med videre her og find gode råd.

Organiser efter kategori og derefter efter farve

Først og fremmest er det en god idé at adskille arbejdstøj og hverdagstøj. Hvis det er muligt, så lav nok plads mellem hver sektion, så du tydeligt kan se, hvor dit arbejdstøj slutter, og hvor dit hverdagstøj begynder.

Når du har organiseret efter kategori, kan du organisere efter farve. Start med de lyse farver og gå derefter videre til de mørkere farver. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at finde frem til et smart outfit.

Hæng dit tøj ordentligt op

At hænge dit tøj ordentligt op ved brug af passende bøjler holder ikke kun din garderobe organiseret, men hjælper også med at passe på dit tøj. Sørg for at knappe de to øverste knapper på hver skjorte, når du hænger dem op.

Skil dig af med tøj, du ikke længere bruger

Er der noget tøj i dit skab, som du ikke har brugt i et år? Så er der en stor chance for, at du ikke får det brugt igen. Derfor bør du skille dig af med tøjet. Det kan du gøre ved at sælge det, give det væk eller donere det. Dette giver mere plads i dit skab til tøj, som du rent faktisk bruger.