Sommeren er ovre os, og med godt held går der længe, før den er ovre endnu. Synes du det kan være svært at vide, hvilket tøj du skal tage på, når de varme dage kommer? Slut med de samme træningsshorts hver dag – her er et par tips til, hvordan du skaber en stilfuld sommergarderobe!

Til den klassiske fyr

Det er forståeligt, at man kan blive fristet til at hoppe i de samme behagelige træningsshorts hver dag, når varmen for alvor sætter ind. Men hvis du er en stilren og klassisk fyr i din sjæl, kan det godt føles lidt ved siden af. Det er også lettere at klæde sig klassisk om vinteren, hvor man kan have forskellige lag på. Har du ikke lyst til at miste gentleman-looket, når det bliver varmt? Så gå på udkig efter et par sommerbukser til mænd, der ser formelle ud, men er bløde, behagelige og vigtigst af alt åndbare, så man stadig kan have dem på, selvom det er varmt. Find gerne sommerbukser i lysere og mere friske farver, så det ikke bliver det samme som din vintergarderobe. Lyse grå og brune farver er at fortrække til sommermånederne, og de kan let kombineres med kortærmede skjorter eller poloer. Når det kommer til fodtøjet, kan det godt blive lidt svært, hvis du for det meste foretrækker formelle sko. Her kan du overveje at finde et par minimalistiske og stilrene sneakers eller et par moderigtige sandaler i flot læder.

Det afslappede udtryk

Hvis du er størst tilhænger af afslappet tøj, så er sommeren ikke den sværeste nød at knække. Det betyder dog ikke, at man nødvendigvis bare skal tage den nemme vej udenom og gå rundt i badetøj eller træningstøj hele dagen! Gå på jagt efter lyse løse bukser, der er rare at have på, og ikke er for varme, men som er lidt mere trendy end løbeshorts. Det kan også være denimshorts eller løse shorts med et flot bælte til. Kombinér det sammen med en over-sized t-shirt og smid evt. en ternet jakke eller skjorte på, hvis det bliver køligt. Med det rigtige par fede sneakers er denne tøjkombination en sikker vinder for de fleste mænd.

Ikke bange for farver og sjov?

Ternede chinos, bøllehat, sjove mønstre og masser af farver er i den grad på mode igen for mænd denne sommer – hvis du er modig nok til at prøve stilen af.