Det er ikke altid helt ligetil at finde godt herretøj. Man vil typisk gerne have noget, der både ser rigtig flot ud, og som også er komfortabelt. Heldigvis byder det 21. århundrede for næsten ubegrænsede muligheder for den modebevidste mand. Der er masser af flot tøj at opdage.

Hold fast i dine yndlingsbutikker

Hvis du er så heldig at finde drømmebutikken, der sælger lige præcis det tøj, du har ønsket dig, så er det vigtigt at holde fast i den. Det er altid godt at kunne vende tilbage til nogle gamle kendinge, hvis inspirationen ikke er på det højeste. Her er det meget svært at gå galt i byen.

Bukser

Bukser er naturligvis en ret essentiel del af de fleste outfits. Her kan du finde tre typer bukser, som enhver modebevidst mand skylder sig selv at have klar i garderoben:

  • Jeans. Jeans er en klassiker, der næsten passer til alt. De er perfekte til hverdagsbrug og kan også hives frem fra skabet til mere festlige lejligheder.

  • Habitbukser. Når det hele skal være lidt finere, er habitbukserne et oplagte valg. De er stilfulde, elegante og vil klæde alle mænd.

  • Fløjlsbukser. Med et par fløjlsbukser vil alle kunne se, at du er en mand, der tør tage chancer og ikke er bange for at leve livet. De kan løfte ethvert outfit op til nye højder.

Sko

Der er intet som at eje et par flotte sko, og der er heldigvis masser af skobutikker at gå på opdagelse i. Du kan for eksempel lede efter nogle pæne sneakers, der både kan bruges til fest og hverdag. Et par gode løbesko eller et par behagelige sandaler kan bestemt også gøre livet bedre.

Bluser og t-shirts

Til dine bukser og sko hører naturligvis også en flot overdel. Her kan du høre lidt om tre forskellige slags trøjer, der i hvert fald bør være at finde i dit klædeskab

  • T-shirts. Når det er varmt i vejret, er der ikke noget bedre end at hoppe i en let og luftig t-shirt.

  • Langærmede bluser. Man skal naturligvis også have tøj til, når det bliver en smule koldere i vejret. En flot bluse kan også være perfekt til festbrug.

  • Sweatre. En dejlig varm sweater er en næsten uløselig del af vinteren. Det gør bare alting lidt mere hyggeligt.

Overtøj

Selvom man naturligvis kommer langt med en ulden sweater, skal der ofte lidt mere til, når det bliver rigtig koldt. Derfor skal du naturligvis have fat i en god jakke, vanter, hue osv. Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, så du får fat i noget tøj, der forhåbentlig kan holde mange år fremover.

Vær ikke bange for at tage chancer

Det er helt essentielt, at du tør tage nogle chancer med din garderobe. Du kan hurtigt komme til at kede dig, hvis du altid går i det samme. Derfor skal du aldrig være bange for at prøve noget nyt – måske finder du frem til en uventet favorit.