Selvom støvler ofte er noget, der forbindes med et feminint outfit, så er det faktisk noget, der er yderst maskulint. Tænkt bare tilbage på cowboys og de fine herrer før i tiden. Her var støvlerne en markant del af påklædningen, men efterhånden er de blevet udfaset til fordel for blandt andet smarte sneakers.

Heldigvis er de på vej retur. Og det med god grund. Støvler mænd er nemlig noget, der kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

Til både hverdag og fest

Et par gode støvler kan således give et ekstra pift og være det item, der forenes med ethvert outfit. De kan for eksempel bruges til det fine jakkesæt, når der ønskes et mere ungdommeligt look end de traditionelle laksko, og de kan forenes med et par jeans og en tshirt, når der ønskes et mere afslappet look, men dog mere stilrent, end hvis man bar et par sneakers til.

Med det sagt kan støvler til mænd bruges til både hverdag og fest, og derfor er det svært at finde en anledning, hvor de ikke gør sig godt – det skulle dog lige være til sommeren på terrassen, hvor sandaler er mere værdsatte.

Vælg det rette materiale

Og heldigvis er der en lang række forskellige støvler til mænd at vælge mellem. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til materiale, som blandt andet kan være af læder, der med tiden får rustik patina, eller det kan være ruskind, som med den rette pleje kan holde sig pænt i alt slags vejr. Farven kan også variere – sort og brun er dog altid et hit.

Og så er der også både de høje støvler og de lave støver alt efter, om du vil have dem til at gå under eller over din ankel.