Hos optiker Odder kan du få nye briller, som følger moden og stilen for året 2022. Hos optiker Odder har brillemoden også indfundet sig. I 2022 har brillemoden fokus på både gamle retro former og nye slags design, som indbyder til fantasifulde og livlige udtryk. Den katteøje formede brille er blevet populær igen. Og den kan du finde hos Skjold Optik i optiker Odder. Vi giver her et lille indblik i hvad du kan forvente af brillemoden hos optiker odder for dette år.

Udtryk din stil hos optiker Odder

Med briller der understøtter din personlighed og din ansigtsform, kan du udtrykke din stil. Din optiker Odder kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke briller, det så skal være. Det kan være de vil følge brilletrenden for 2022 og prøve nogle cat-eye briller, der er både retro og moderne på samme tid. nu vi er halvvejs inde i året, kan vi sige lidt om hvad tendensen har været. Og her er retro og genbrug blevet efterspurgt hos optiker Odder.

Retrobiller hos optiker Odder

Retrobriller er på mode igen. Udover formen på brillerne er farven på stellet også med til at udtrykke din personlighed. Det kan være du vil prøve en frisk farve, eller måske er du mere til en klassisk sort. Optiker Odder har som regel begge muligheder på lager.

Bæredygtig brillemode hos optiker Odder

Et andet nøgleord for brillemoden for dette år er ordet bæredygtighed. Bæredygtighed bliver tænkt ind på flere og flere områder og også i brille-verdenen. Optiker Odder kan rådgive dig om hvordan du mest bæredygtigt kan bruge briller. Det skal selvfølgelig også passe med din livsstil, om det er linser, briller til leje eller briller. Nogle mærker fremstiller deres briller bæredygtigt. Spørg hos optiker Odder om de har nogle kollektioner af briller, hvor bæredygtigheden er tænkt ind. På den måde kan du gøre noget godt for dine øjne og for miljøet på samme tid.

Farverige stel og detaljer i guld

Farverigt stel og anderledes former på brilleglasset, end vi er vant til at se. Runde glas som vækker minder fra 60’erne og 70’erne er også på mode igen, og går igen på de nye briller optiker Odder har i butikken. Et andet kendetegn på brillerne hos optiker Odder, og som pryder brillemoden igen er detaljer i guld på brillerne. Det kan være dele af brillestangen er i guld, eller hele stellet er let og guld. Et andet tema for brillemoden 2022 hos optiker odder er nemlig ”let elegance”. De transparente og lette stel er i høj kurs, også hos optiker odder. Brillemodens tendenser sætter sit udtryk på både briller og solbriller hos optiker Odder. Inden du skal forelske dig i din nye brille eller solbrille fra optiker Odder, bør du få målt dit præcise syn, så du får brillen med den helt rigtige styrke. På den måde ødelægger du ikke dine øjne. De dygtige optikere hos optiker Odder hjælper dig med hele processen fra synstest til du står med din nye brille.