Kunne du godt tænke dig et par nye solbriller? Hvis du ikke har styrke i dine solbriller, er det ikke sikkert, du skifter dem særligt ofte. De fleste vælger solbriller, der er rimeligt neutrale og sagtens kan bruges i mange sæsoner, uden det egentlig gør noget, og det er også en god idé. Brug-og-smid-væk-kulturen er en ærgerlig del af de fleste vestlige samfund, men heldigvis er rigtig mange efterhånden opmærksomme på det. Hvis du skal have fat i nye solbriller, kan du derfor overveje plantebaserede solbriller, der tager klimaet i mente i produktionen.

Solbriller i dansk design har næsten altid noget at byde på, og du ved, at der er lagt mange tanker og timer ind i designprocessen, så de kan blive lige præcis, som producenten har ønsket det, og så du forhåbentlig kan finde et par, der lige er dig. Det kan være, du primært går efter runde solbriller og har været vant til at gå efter lignende, men det kan være spændende at prøve noget nyt.

Find den rigtige form

Hvis du har svært ved at finde et par solbriller, du bryder dig om, kan du med fordel prøve en hel del forskellige af. På den måde kan det være, du kan få en idé om, hvilken form der passer bedst til dit ansigt. Det skal helst være sådan, at de fremhæver de karakteristika i dit ansigt, du godt kan lide, men solbriller kan også godt blive for markerede og fylde meget, uden det er det, man egentlig havde lyst til.

Derfor kan du også overveje at gå online og se, hvilke forskellige former på solbriller, der anbefales. Det er ikke sikkert, det er nemt helt at gennemskue, hvilken ansigtsform man har, så du kan måske alliere dig med en partner eller en ven eller veninde, der kan hjælpe dig til det rette valg.