Solbrille moden skifter hvert år. Så hvis du vil være sikker på, at have de solbriller der er moderne i dette forår, så læs med her. Her får du en guide til, hvor du kan finde den solbrille mode der kommer til at præge det kommende forår og den kommende sommer.

Find solbriller der passer til din ansigtsform

Udover at finde solbriller der er moderne, så skal du også finde solbriller, der passer til dit ansigt. Der findes nemlig mange forskellige typer solbriller og størrelser af solbriller.

Hvis du for eksempel er født med store kinder eller det man kalder æble kinder, så kan de store runde solbriller være rigtig dårlige til dit ansigt. Nogen oplever, at deres kinder simpelthen kan komme til at skubbe til solbrillerne når de smiler og griner. Det er ikke meningen med solbriller, du skal gerne kunne lave alle ansigtsudtryk uden, at dine solbriller rykker sig.

Derudover er det vigtigt at finde en solbrille form der klæder dit ansigt og fremmer de smukkeste træk ved dig. Se solbrillemoden her, hvis du vil vide hvilken type solbrille der kommer til at hitte denne sommer.

Vælg farver og glas til din hudtype

Hvert år kommer der en ny mode indenfor solbriller, dette gælder også farverne på både solbrillens stel og på farven selve glasset i solbrillen.

Udover at vælge en pasform, der klæder dit ansigt, bør du også vælge en farve der passer til din hudfarve og hårfarve. Der kan nemlig være stor forskel, på hvordan farver klæder os. Du har garanteret også farver i tøj som du elsker og farvet på tøjet som du for alt i verden undgår. Sådan er det også med solbriller og andre accessoires. Nogle farver er pænere er pænere til din hudtone end andre og det vil højest sandsynligt også være de farver du selv foretrækker. Vi kan nemlig ofte godt selv se, hvilke farver der er pænest til os uden, at vi tænker over det.

Så hvis du vil være sikker på at gå sommer og foråret i møde med den nyeste mode indenfor solbriller samtidig med, at du finder en model der passer dig, så bør du allerede nu kigge efter dine nye solbriller. Husk også på, at vintersolen kan være meget skarp, derfor er det også en god ide, at have et par lækre solbriller til vintermånederne og ikke kun sommermånederne.