Vi går varmere tider i møde. Det betyder, det er tid til at rydde ud i garderoben. Som voksen vokser du måske ikke ud af dit tøj, men det bliver stadigvæk slidt. Uanset hvad er du nødt til at smide gamle trøjer og bukser til genbrug efter et par år, og sommerhalvårets komme giver dig gode muligheder for at købe nyt tøj ind.

En sommergarderobe skal naturligvis bestå af luftigt tøj, men hvis du vil være rigtig smart, kan du gå efter tøj, som du kan bruge på alle tider af året.

Til mænd: En kortærmet skjorte

Skjorter kan bruges hvor som helst og når som helst. Om sommeren er det derfor oplagt at købe de kortærmede af slagsen. Du tænker måske, at du kun kan bruge dem i de varme måneder, men glæden ved skjorter – selv de kortærmede af slagsen – er, at de passer til de fleste situationer.

Kortærmede skjorter er mere uformelle og fremstår ofte mere afslappede end almindelige skjorter. Selvom vejret er koldt, kan de derfor stadigvæk bruges flittigt. I vinterhalvåret foregår de fleste begivenheder indenfor, så selv i en kortærmet skjorte, behøver du ikke frygte for at fryse. Samtidig er de et godt valg, når du skal til et mere uformelt arrangement.

Til kvinder: Nederdele

Sommerkjoler og shorts skriver ‘sommer’ på grund af deres luftige materiale og design, så hvis du vil købe tøj, du kan bruge både sommer og vinter, er det nederdelene, du skal jagte. Nederdele giver en masse luft til dine ben, så selv hvis du køber nogen i et tykkere stof, risikerer du ikke at gå og svede en masse i sommerheden.

På den anden side er det også let at pakke dig selv lidt ekstra ind i vinterhalvåret. Med en nederdel får du en fed mulighed for at style dig selv lidt ekstra med for eksempel leggings og benvarmere. Det kan give et fedt look, når du skal til fest, og så er nederdele ofte mindre besværlige end kjoler.

Den åbenlyse: T-shirts

Endelig skal det mest åbenlyse sommerkøb nævnes. T-shirten er populær både sommer og vinter, så her går du aldrig helt galt i dit køb. T-shirts er behagelige at have på og kan købes i mange forskellige designs. Køber du dem i forholdsvis neutrale farver, kan de matche perfekt med de fleste trends.