Er du kendt for at lave en masse impulskøb, når du shopper? Er det tilfældet, så vil du højst sandsynligt gerne stoppe dette. Men hvordan gør du lige det? Her finder du flere tips, der kan hjælpe dig med at stoppe impulskøb af tøj.

  1. Lav en liste

Når du skal shoppe, så lav en liste. Du vil altid finde noget, du ikke vidste, at du ville have uanset, om du leder efter en trøje fra GANNI eller en hue til vinteren. Har du en liste, er du mindre tilbøjelig til at blive distraheret af noget, der ikke er på listen.

  1. Tænk over det

En god tommelfingerregel er at give dig selv mindst 24 timer til at beslutte, om du skal købe det stykke tøj, du har fundet. Herved kan du bedre beslutte, om det er noget, du virkelig har brug for, eller om det blot er et tilfældigt impulskøb.

  1. Køb ikke noget, der ikke kan returneres

Nogle gange er de mest fristende køb dem, du ikke kan returnere. Prisen er meget lav, og det er svært at lade tøjet hænge. Men det er en fordel, at du altid kun køber tøj, som du kan returnere. Kommer du til at lave et impulskøb, har du mulighed for at returnere det.

  1. Få et overblik over dit klædeskab

Det er ligeledes en god idé, at du får et overblik over dit klædeskab. Har du en masse tøj, kan det være, at du slet ikke ved, hvor mange trøjer eller kjoler du allerede ejer. Hvis du ved, at du allerede har en masse kjoler derhjemme, vil det muligvis være nemmere for dig ikke at købe flere, når du er på en shoppetur.