Livsstil og sundhed er afgørende faktorer for et godt immunforsvar. Fra at gå fra de varme måneder til de kolde måneder ses et hurtigt vejrskifte, som folk ofte ikke er opmærksomme på, hvilket leder til sygdom. I de koldere måneder er det derfor vigtigt, at du er forberedt på at vedligeholde et godt immunforsvar, hvilket du kan blive klogere på her.

 

Styrk kroppen indefra

Du har nok hørt det før, men det er vigtigt at spise en masse frugt og grønt. Det siges, at et menneske minimum skal spise 600 gram om dagen for, at kroppen får alle de vitaminer, mineraler osv., som den har brug for. Få det til at blive en god rutine at fordele frugten og grøntsagerne ud i løbet af dagen, og tag eventuelt noget med på farten, hvis du bliver sulten.

D-vitamin er vigtigt at få, hvis du gerne vil have et godt immunforsvar, som kan modstå kulden og det mørke vejr. Du kan få D-vitamin tilskud, som bidrager til bl.a. den normale funktion, som immunsystemet har. Når der snakkes om vitaminer, må du ikke glemme C-vitaminet, som du får gennem bl.a. gul og orange frugt og grønt.

 

Påklædning

For at lave en helgardering for at undgå sygdom og blive klar til efteråret og vinteren, kræver det ordentlig påklædning, som passer til vejret udenfor. I de koldere måneder er det vigtigt med varmt fodtøj, da det er med til at give varme i resten af kroppen. Ydermere skal du have bukser og langeærmet bluser fra heartmade. Du kan sagtens bruge det tøj, som du i forvejen har liggende i dit skab, men trænger din garderobe til en opgradering? Opgradér din efterårsgarderobe med Heatmades smukke styles. Find en masse lækre items til dette års efterår og vinter, og du vil blive klar til de kommende årstider, som byder på kulde og mørkt vejr.