Du kommer ikke udenom at have det rette firmatøj til dine ansatte, hvis du ønsker at fremstå professionelt over for en kunde. Uniformer hjælper i øvrigt med at fremme en fælles identitet blandt dine ansatte, og den proces hjælpes videre på vej af, at de går rundt med logoet fra din virksomhed broderet på tøjet. Moderigtigt profiltøj kan du finde inden for flere kategorier.

Skal kontoransatte have profiltøj?

De ansatte på kontoret har måske ikke som sådan behov for firmatøj. Det afhænger ofte af, hvilken jobfunktion de har. Hvis de aldrig møder kunder, så virker uniformer måske omsonste, og det samme gælder, hvis ikke de mødes med folk, hvis gunst er vigtig at vinde. Eksempler på den type kunder kunne være erhvervskunder, samarbejdspartnere og diverse hotelgæster.

Businesswear til mødet med professionelle

Når det gælder den type ansatte, kan du finde businesswear i form af skjorter og poloer uden vilde mønstre og i neutrale farver. Med dem bliver det nemt at sørge for, at alle ansatte gør nogenlunde samme indtryk. Værd at overveje, når du alligevel handler den salgs profiltøj, er, om du også bør få kuglepenne og andre kontorartikler eller merchandise med firmalogoet på.

Workwear med god komfort

Har du ansatte inden for håndværksfagene, der kører ud til kunden for at lave byggeri, VVS eller elinstallation, skal de selvfølgelig også have workwear til opgaven. Mange produktlinjer har du her at vælge fra, og de kan selvfølgelig komme med synligt tryk eller brodering af din virksomheds logo. I øvrigt kan de findes med høj vandtæthed og flammehæmmende virkning.

Sportswear til profilering ved halvmaratoner

Sportswear er værd at nævne, hvis der på din virksomhed er kultur for, at de ansatte deltager i sportsaktiviteter sammen. Det kunne fx være halvmaratoner, hvor din virksomhed kan profilere sig ved, at alle de ansatte bærer matchende sportswear, når de løber gennem byen.