Du ser det tit i film eller læser om det, og måske har du også oplevet det i virkeligheden. At en karakter eller person er ved at stryge sit tøj, men at de pludselig bliver nødt til at gå fra tøjet, og uheldigvis glemmer at slukke strygejernet, mens det står ovenpå tøjet. De glemmer alt om det indtil de flere timer senere kommer hjem til det igen. Hvis du har stået i en lignende situation, så vil du nok helst undgå det. Eller måske vil du helst bare undgå det generelt. Du behøver jo ikke nødvendigvis at have stået i en sådan situation for gerne at ville undgå det.

Hvad du kan gøre

Der er flere ting, du kan gøre. En af de lette er selvfølgelig huskereglen om, at du altid skal slukke dit strygejern, når du går fra det, og at det aldrig må stå ovenpå tøjet. Men der er også mange andre ting, du kan gøre for, at dit tøj ikke tager skade.

Wifi overvågningskamera

Noget andet, der kan spare dig for en hel del manglende koncentration, er, hvis du får fat i et wifi overvågningskamera. Du kan her gå ind på en app og tjekke kameraet. Det betyder, at du kan se, hvad der sker foran kameraets linse. Du kan derved se, om du har husket at flytte strygejernet fra tøjet, eller om du nu egentlig har fået slukket det.

Specielt designet stikkontakter

Endnu en ting, du kan gøre, er at få fat i nogle helt specielt designet stikkontakter, der passer ind i en allerede eksisterende stikkontakt, men den gør, at du ligesom med kameraet via en app kan både tænde og slukke objektet, der er sat i stikkontakten. På den måde kan du altid slukke strygejernet, efter du har forladt hjemmet, hvis du ikke har mulighed for at komme hjem i en fart.