Du kender nok den træls følelse, når noget af dit yndlingstøj går i stykker. Der kommer en plet på, tøjet revner eller der er slidt hul på. Det kan være dødirriterende, at skulle ud og bruge penge på nyt tøj, og man kan garanteret ikke finde den samme yndlingsbluse længere. Opgrader din garderobe med lækre styles fra Munthe. Her er du sikker på at finde en god erstatning til din gamle bluse eller kjole. Du kan dog gøre sådan, at tøjet holder længere og ikke bliver så hurtigt slidt.

Din vaskemaskine

Vaskemaskinen er et godt sted at starte. De er blevet så gode, at det er bedre at vaske tøjet i maskine end i hånden. Det slider mindre på tøjet, og derfor holder det også længere. Der er selvfølgelig nogle ekstra ting, som man kan være opmærksom på, for at tøjet slides endnu mindre. Husk altid at lukke lynlåsen i dine busker, trøjer og andet tøj med lynlåse. Hvis du ikke gør dette, vil lynlåsens takker hive fat i tøjet og slide det. Over et stykke tid vil dit tøj tage synligt skade af det, og du kan være uheldig at takkerne har fået så godt fat, at der rives hul. Vask også kun dit tøj når det er beskidt. Uanset hvilken maskine du vælger, vil tøjet tage skade af at blive vasket. Så vask tøjet hvis der er kommet pletter på, eller det lugter.

Strygning

Strygning kan slide hårdt på dit tøj, og det er derfor en god idé at holde igen med dit strygejern. Strygejernets hårde stål slider enormt meget på tøjets fibre. Du kan derfor i stedet sætte din vaskemaskine på dampfunktion eller anskaffe dig et dampjern. Hvis du ikke kan få nogle af delene, kan du vælge at hænge dit krøllede tøj ud på toilettet og tænde for den varme bruser.