Der kommer hele tiden nye trends, og der er hele tiden noget nyt, der bliver mere moderne. Men heldigvis er der også nogle elementer, der bare forbliver, og så kan vi alle nå at tilpasse os den mode, inden der kommer noget helt nyt eller slår det gamle helt af. Det er sjovt at shoppe og få handlet nye ting ind, men det er også sjovt selv at forsøge at lave tingene. De bliver mere unikke sådan, og så er det også bare en sjov proces, hvor man hele tiden kan prøve sig lidt frem og lave nogle smukke ting.

Lav dine egne fantastiske smykker

Det er ret sjovt og forholdsvis ret nemt at komme i gang med at lave sine egne smykker. Det kan være, at du tænker, at det lyder lidt for kompliceret, men det er nok, fordi du aldrig har gjort det før. Du skal bare have fat i nogle swarovski krystaller, og så kan du ende med at lave vildt smukke smykker. Fordelen her er også, at du kan lave dem præcis, som du vil, og du kan derfor finde på mange sjove idéer, så du ikke bare kan købe de smykker i butikkerne. Det kan også være en fed følelse at sidde med et smykke, som du har færdiggjort.

Du kan også sy dit eget tøj

Det er måske mere kompliceret, men du kan jo faktisk begynde at sy dit eget tøj. I dag er vi begyndt at blive mere klimabevidste, og derfor er vi også i høj grad mere opmærksomme på de måder, hvorpå vi hver især kan gøre en forskel. Et område er tøjområdet, hvor vi i dag forbruger enormt meget. Ved at lave dit eget tøj mindsker du dit eget forbrug, og du sætter et godt eksempel op på, hvordan man kan få nyt tøj.