Dette indhold er sponsoreret

Mode er en finurlig ting. Trends er døgnfluer, som udskiftes hvert halve år for at forbrugeren bliver ved med at købe nyt og altid vil halte efter. Det er også derfor, at personlig stil aldrig går af mode. Den måde man præsenterer sig selv på til resten af verden igennem ens tøj, det siger meget om den person man er. Ved at fremvise en personlig stil bliver man mere interessant og man hviler mere i sig selv, vidende om at man har taget kontrol over hvad man tager på hver eneste dag. Denne artikel ønsker at hjælpe med at finde den personlige stil hos alle. 

 

Vær tro mod dig selv 

Det første skridt i processen er at finde ud af hvad man kan lide og hvad man ikke kan lide. Det er som sådan ligegyldigt, hvad det er, men det gælder om at finde ud af det. Det er såvel også ligemeget, hvor forskelligt det end kan være. Hvis man både kan lide seler, sneakers, bowlerhat eller alt fra Exuviance, er det sågar ligegyldigt. Det er okay, at have en bred smag, det er måden hvorpå man sammensætter de forskellige delelementer, der gør det til et personligt outfit. 

 

Find inspiration  

Mode former en gennem en helt livstid. Det tøj man gik i da man var yngre er ofte slet ikke det tøj, som man går i nu. Det er svært at finde en periode i ens liv, hvor man har været fuldt tilfreds med ens beklædning, men heldigvis kan man bruge dette til sin fordel. Tag et kig tilbage igennem tiden, både på ens egne outfits, men også på forskellige årtiers måde at klæde sig på. Der er meget inspiration at hente hos andre årtier. 90’erne var vintage, slidte jeans og tanktops, hvor 70’erne var velour og sømandsbukser. Tiderne skifter!

Lad din smag ændre sig 

Det er umuligt ikke at ændre smag over tid. Man skal lytte til sig selv på nu en gang i mellem, men aldrig vil man skulle smide sin garderobe helt ud. Der er faste elementer, som går igen altid. Det er vigtigt, at man lytter til sin smag, og lader den ændre sig. Det er en måde hvorpå man udfordrer sig selv på, og nogle gange skyldes det, at man er blevet træt af det tøj, som man går rundt. Det er ofte et tegn på at forandring er nødvendig – et tegn på personlig udvikling.