Tøjmode er en skøn måde at udtrykke sin personlige stil på, og det er både sjovt og spændende at prøve nye trends af hver sæson. Men nogle gange er modetrends flottere, end de er behagelige. Leder du efter en moderigtig og chic garderobe, som stadig er komfortabel? Så læs med her!

Personlig hverdagsmode

Hvis du længe har været træt af høje stiletter og alt for tætsiddende tøj, men stadig gerne vil gå i det tøj, der er på måde og se frisk ud i hverdagen med velsammensatte tøj sæt? Så er dit held endelig vendt! De sidste to år har vi set meget mere afslappede modetrends, hvor det bliver normaliseret at have træningstøj og afslapningstøj på til hverdag. Forskellige brands har givet sig i kast med lækre og unikke designs, bare i hoodies, sweatshirts, bløde bukser og shorts. Over-sized t-shirts med forskellige fede print er også stadig på mode, så du har rig mulighed for at sammensætte en personlig, unik og stilren garderobe, samtidig med at du kan føle dig godt tilpas i tøjet. Du kan gøre det ekstra blæret og lækkert for dig selv med high-end tøjbrands, der også er hoppet med på denne trend. Fedt udvalg af Lala Berlin kan fx findes på nettet, hvor du kan finde de flotteste bløde silkekjoler, behagelige t-sirts og bukser eller smarte tasker, tørklæder og hatte i det nyeste farver og designs. Lad dig inspirere af, hvordan Lala Berlin’s tøj bliver brugt i det danske modebillede!

Perfekt til sommerferien

Denne afslappede garderobe er helt perfekt til sommerferien. Der er nemlig ikke noget værre end at være stadset op i ubehageligt tøj, når det er varmt og tungt vejr udenfor. Disse trendy og afslappede tøjstykker er ideelle til at rejse, da man både kan slappe af i bilen eller i flyet iført det og stadig se moderigtig ud. De er perfekte til afslapning med vennerne eller til dagsture med sightseeing. Bedst af alt er tøjet langt mere temperaturvenligt end stramme nederdele, kjoler og bukser. Til denne trend hører også sandaler i fede designs og farver til, så dem kan man med fordel også hapse med til sommerferien.

Sommerens farvetrends

Denne sommer er der skruet op for farverne, og der står blå på menuen. Alle mulige toner af lyseblå og også mere kraftige blå ses i alle butikkerne. Det er også en dejlig og frisk sommerfarve særligt sammen med hvid også.