Livet byder på en masse forskellige arrangementer g anledninger. Det er dog ikke altid til at finde ud, hvad for en påklædning der passer bedst til. Det kan kræve lidt inspiration. Det kan vi give dig her.

I dette indlæg har vi samlet inspiration til, hvad du skal have på til tre forskellige anledninger. Vi giver inspiration til påklædning til:

  • Koncerten
  • Firmaarrangementet
  • Sommerfest.

En lækker påklædning til koncerten

Har du lige booket billetter til en koncert, er du sikkert allerede begyndt at overveje, hvad du skal have på? Det er der ingen grund til. Du har nemlig en masse smarte muligheder at vælge imellem. Det handler dog ofte om, hvad det er for en koncert, du skal til.

Skal du til en rockkoncert, er det næsten åbenlyst. Hiv dit lækreste, sorte outfit frem og hop i det. har det et lidt råt look, er du godt kørende. En læderjakke over vil helt sikkert være et hit, hvor du kommer til at passe perfekt ind.

Skal du i stedet til en popkoncert, kan du gå lidt mere vildt til værks. Gå efter lækre farver med knald på. Det kan for eksempel være en fin kjole, der sidder lidt til. Det kan også være et outfit, hvor du kombinerer en forholdsvis neutral nederdel med en ekstravagant bluse eller top.

En passende påklædning til firmaarrangementet

Skal du til et firmaarrangement, kan det nogle gange være lidt tricky at finde ud, hvad du skal have på. Igen handler det typisk om, hvad det er for en type firmaarrangement.

Skal du til et foredrag, workshop eller lignende, er det en fordel at holde det rimelig formelt. Gå efter det tøj, du normalt har på arbejde, hvis du for eksempel sidder på kontor. Det kan være et par bukser, med en skorte eller en bluse. Alternativt kan du have en blazer over.

Skal du til en mere festlig anledning med arbejdet, kan du i stedet gå lidt mere kreativt til værks. Du kan kigge dit pænere festtøj igennem. Der er helt sikkert noget, der passer til anledningen.

Det er dog stadig en god idé at vælge noget, der er passende. Drop de lidt for korte kjoler og nederdele. Det er også en god idé at gå uden om meget nedringet tøj. Det kan give et forkert signal til en firmafest. Der er derfor flere ting, du skal tage stilling til, når du skal finde det rette tøj til firmaarrangementet.

En fin påklædning til sommerfesten

Skal du til en sommerfest kan du gå lidt mere kreativt og luftigt til værks. Engang imellem er vi heldige at have overdådigt lækkert vejr, når den danske sommer rammer. Du skal derfor vælge noget tøj, der passer til.

Er vejret godt, kan du sagtens vælge en luftig sommerkjole. Det kan være rart, at den ikke sidder alt for tæt. Det kan nemlig blive ulideligt at have på, når det for alvor bliver varmt. Gå derfor efter en kjole eller nederdel i løst stof.

Har du et par smarte shorts, kan du også sagtens tage det på. Når der er tale om en fest, skal det dog ikke være de almindelige strandshorts. Det må gerne være de pæne shorts, du har liggende i skabet.