Hvis du er typen, der elsker at købe nyt tøj, ved du også, at det er en dyr hobby at have. Pengene kan meget hurtigt slippe op, hvis du skal følge med alle de nye trends. Hvis du vil have bedre råd til at købe nyt tøj, kræver det, at du prioriterer i dit månedlige rådighedsbeløb og sparer penge et andet sted.

Spar penge på dine dårlige vaner

Hvis du har nogle vaner, der sluger rigtig mange af dine penge, kan du droppe nogle af dem, så du til gengæld får flere penge til at shoppe tøj. Hvis du f.eks. ryger, kan du spare rigtig mange penge på at stoppe helt med det. Hvis du har svært ved at stoppe helt, kan du i stedet skifte til en e-cigaret fra smoke-it.dk, da det er en billigere løsning i længden.

Sælg ud af dit gamle tøj

Du har garanteret en masse gammelt tøj liggende, som du ikke får brugt. Hvis du sælger ud af det, har du flere penge til nyt tøj. Det er en rigtig smart løsning, da du så ikke bruger af dit normale rådighedsbeløb, men i stedet tjener nogle penge, som du specifikt kan bruge til noget tøj.

Køb dit tøj brugt

I stedet for at få flere penge til at shoppe ved at spare på forskellige andre ting, kan du også i stedet vælge at købe dit tøj brugt. Du kan nemlig finde rigtig meget fint tøj brugt, som til gengæld er langt billigere end helt nyt tøj. Det kan du gøre både på nettet, i genbrugsbutikker og på loppemarkeder.

Brug en indkøbsliste

Når du handler dagligvarer, er det en god idé at lave en indkøbsliste og holde dig til den. Sådan undgår du nemlig at smutte en masse impulskøb med ned i vognen. Det er nemlig den slags, der koster dig unødvendige penge.