Juleaften er først og fremmest hygge og kvalitetstid med familien samt masser af god mad. Dog er der også mange, der gerne vil klæde sig pænt og stilrent på denne aften. Så hvad skal du tage på juleaften? Der findes flere forskellige muligheder alt efter din personlige smag.

En sød julekjole

Du kan ikke gå galt i byen med en sød julekjole. Kjolen kan være i en flot rød farve, hvis du gerne vil køre et juletema. Men den behøver selvfølgelig ikke at være i denne farve, hvis du ikke er så glad for rød. Det vigtigste er, at kjolen er behagelig at have på, så du kan spise en masse god mad uden, at den ender med at stramme. For et fuldendt outfit kan du tage en smuk halskæde eller et par øreringe på fra Heiring.

Skjorte og jeans

Er du ikke glad for kjoler, kan du vælge et tage et par jeans på i stedet. Du kan sætte en skjorte sammen med dine jeans, og så har du et smart outfit til juleaften. Vil du gerne gøre noget ekstra ud af outfittet, kan du tage et flot bælte eller smykke på. 

En klassisk julesweater

Hvis du ikke bekymrer dig så meget om at se stilren ud, kan du vælge at iføre dig en klassisk julesweater. En julesweater er det perfekte valg til juleaften, da du vil komme i godt humør hver gang, at du kigger på din trøje. Du kan vælge enten en sød julesweater eller en sjov julesweater. Det er helt op til dig.