Du er blevet inviteret til et nyt festligt arrangement, men du begynder at stresse over det, da du ikke ved, hvad du skal tage på. Har du noget, som du kan tage på? Burde du købe nyt tøj? Det leder til en tøjkrise, hvor du skifter tøj flere gange, da du ikke kan beslutte dig.

Outfits

  1. Blonde kjole – tag en blonde kjole på. Du kan finde mange blonde kjoler, som du både kan bruge til festlige lejligheder og til hverdag. Blonde kjoler kan du finde online, så gå på jagt og find din kommende kjole.

  2. Jakkesæt – i dag er det blevet moderne, at kvinder har jakkesæt på. Du kan finde mange forskellige slags lige fra de oversize til figursyede. Prøv nogle forskellige, og du kan eventuelt parre dem anderledes f.eks. en pastelfarvet jakke med en par sorte eller hvide bukser.

  3. Galla – hvis du skal til et arrangement, hvor det kræver, at du har det finere tøj på, kan du finde en gallakjole. Ofte kan gallakjoler være en anelse dyre, hvis du ikke har budget til en helt ny, kan du finde en brugt, som fremstår som ny.

  4. Spaghettistrop – mange butikker har hvert deres bud på en spaghettistrop-kjole, som du kan finde i forskellige farver. Denne kjolemodel har ingen ærmer, men tynde stropper, som er med til at fremhæve dine arme og skuldre.

Accessories

Pift dit outfit op med accessoires og tag det til et andet level. Accessories kan gøre meget godt for et outfit, især når det gælder festlige arrangementer. Tag et par smykker på f.eks. en fin halskæde med et vedhæng, øreringe og orden dit hår. Det kræver ikke, at du er professionel for at style dit hår elegant. Sæt det op i en flot løs knold, stram hestehale, galt eller krøl det.