Tøj fra paul smith er klassisk tøj, og samtidig tøj der er designet med en kant, som får tøjet til at adskille sig fra meget andet. Føler du alligevel at det engang imellem, kan være svært at finde det helt rigtige, så får du her nogle gode råd til, hvordan du kan finde det der passer bedst til netop din stil. 

En god ide er, altid at finde et stykke tøj, der kan fungerer 24 timer i døgnet. Det skal altså kunne fungere til en dag på arbejde, og samtidig kunne fungerer til en aften i byen. Du kan med stor fordel, gå efter de klassiske modeller, og til dels undgå at shoppe alt for mange impulskøb. 

Sats på tøj i høj kvalitet 

Vælger du klassisk tøj, vil tøjet højst sandsynligt også nemt kunne bruges i flere sæsoner. Finder du derfor noget tøj, i din garderobe, som du ikke har gået med i flere år – så skil dig af med det. Har du ikke brugt det i lang tid, vil du sikkert ikke komme til at savne det, hvorfor det sikkert også bare har hængt i din garderobe, fordi du ikke har vidst, hvor du skulle gøre af det . 

Få et interessant outfit 

Vælger du bare et par jeans, en ensfarvet trøje og et par flade sko, kan dit look godt komme til at se en smule kedeligt ud. Det gælder især, hvis du altid har det samme på. Du kan derfor nemt pifte looket op, for eksempel ved at tilføje tilbehør i form af farverige strømper eller et farverigt bælte.