Selvom det er vinter, er det ikke for tidligt at tænke over din forårsgarderobe. Det er nemlig i foråret, at alt bliver lysere og lidt mere spændende. Derfor er det også oplagt at udvide din garderobe med nogle nye og lækre fund.

Tjek sidste års forårstøj igennem

Det er rigtig dejligt med nyt tøj, men det betyder ikke, at du ikke allerede har en masse tøj, der duer til foråret.

Det er derfor altid en rigtig god idé at kigge sidste års forårstøj igennem, så du får alt det frem, som du stadigvæk godt kan lide. Du finder måske tøj, der ikke længere er din stil, der er slidt, eller der ikke er behageligt. Men det kan også sagtens være, at du finder alt muligt, som stadigvæk er rigtig fint.

Det er altid en god idé at give dit gamle tøj nyt liv ved at kombinere det med noget nyt.

Tilføj nye ting til din garderobe

Foråret er en ny og frisk start. Derfor er det også oplagt med nogle nye ting og sager til din garderobe. Det handler blot om at finde ud af, hvad du egentlig mangler og ønsker dig. Der er masser af inspiration at finde i både butikker, på gaden, på sociale medier m.m.

Det er f.eks. rigtig populært med cargobukser til herre. Det er et smart valg af bukser, fordi der er mange forskellige farver og styles. Men samtidig er det også et praktisk valg, fordi der er mange lommer.

Eksperimentér med nye farver

Hen over vinteren er det meget almindeligt at gå i mørke farver såsom sort, grå, brun m.m. Men hvis du har lyst til at eksperimentere lidt mere, så er det perfekt at gøre i foråret. Du behøver ikke at være så bange for farver, mønstre osv. Det giver blot mere liv til din garderobe.