Hverdagen kan virke trist og kedelig, især når tøjet heller ikke lige er i skabet. Der er ikke noget værre, end at gå i en trøje eller et par bukser man ikke kan lide. Man mister selvtilliden og er dårligt tilpas. Dette kan du ændre ved at købe nyt tøj, eller være kreativ med det tøj du i forvejen ejer. Tænk ud af boksen når du køber nyt tøj, så det ikke kommer til at ligne, det du har i forvejen har. Du kan kigge på hverdagsfavoritter fra Basic Apparel og få inspiration og måske finde et item, du kan lide. Basic Apparel klæder alle og er let at style.

Få dit gamle tøj til at stråle

Du har måske kun kedelige farver i dit skab, eller du er bare blevet træt at dit tøj. Du kan vælge at farve dit tøj med tøjfarve, så det får en flot farve. En anden løsning på en kedelig garderobe er, at du kan vælge at klippe og sy i dit tøj, så det kommer til at se anderledes og smart ud. Hvis du f.eks. har et par gamle slidte jeans liggende inderst inde i dit skab, kan du klippe nogle huller på knæene og lårene. Nu vil de fremstå moderigtige og nye.

Tøj du skal skille dig af med

Når du har kigget hele dit klædeskab igennem, og fundet det tøj som du vil skille dig af med, kan du tænke over, hvad du skal gøre med det. I stedet for at smide det ud er der mange mere miljøvenlige alternativer, hvor andre vil få meget glæde af tøjet. Du kan give det videre til en bekendt eller et familiemedlem. Hvis ingen du kender vil have tøjet, kan du donere det til en genbrug. Her er der helt sikkert en person, som finder dit tøj og bliver glad for det.