Det er en kold tid vi er i, og går i møde. Vi kender alle sammen frustrationen over, ikke at kunne vise alt sit yndlingstøj frem, fordi vi er tvungede til at trække en tyk trøje over hovedet, og dermed gemme det velovervejede outfit bag denne, fordi vi ellers ville fryse i frostvejret. Det kan desuden føles begrænsende, at opbygge sit outfit omkring en sweater, da den i sig selv kan være begrænsende i sit udtryk, Vi kan føle, at vi mister os selv i vinterperioden, fordi det bliver sværere at udtrykke, hvem vi er, gennem tøjet.

Cardiganens alsidighed

Dette er dog ikke tilfældet med en numph cardigan, da disse er alsidige og elegant udsmykkede. Er du til perler, store kraver, spændende mønstre eller smukke farver, er det muligt at finde en lækker, blød, og ikke mindst varm cardigan, som kan holdes åben, og vise det underliggende outfits kreativitet, eller lukket for at skabe et modemæssigt budskab i sig selv. Det er altså en alsidig beklædningsgenstand, der kan bruges i mange sammenhænge, hvor fantasien er det eneste, der sætter grænser. Den kan desuden bruges alle tider på året. Om vinteren som et ekstra lag under jakken og over resten af tøjet, om sommeren som jakken i sig selv.

Cardiganens tilpasningsevne

Det er sjovt, at eksperimentere med sin stil. Tøj er den mest hverdagsagtige måde, at udtrykke sig på, og derfor er det fedt at have mange forskellige stykker tøj i klædeskabet. De fleste mennesker kan få cardiganen til at passe til deres stil, og den er derfor, i mange tilfælde, et helt essentielt stykke tøj at have i sit klædeskab, som man kan hive frem i et hav af forskellige sammenhænge. Den kan, så klicheagtigt som det lyder, bruges til hverdag og fest, og er derfor massere af mennesker allerede har implementeret beklædningsdelen i deres tøjsamling, og måske endda i deres hverdagsuniform.