Du ønsker at bruge lidt mere tid på at følge med de forskellige modetrends, så du altid føler, at du er med på, hvad der foregår, og du ønsker også bare at kunne iklæde dig tøj osv. der er lige indenfor moden. Det gør det hele sjovere for dig, og derfor ønsker du at dyrke det i højere grad. Men hvordan kan du holde styr på moden? Det kan være svært sommetider lige at finde ud af, hvor du skal kigge, og hvor du skal investere din energi. Der er flere forskellige måder, og vi hjælper dig lidt på vej.

Din telefon er vigtig

Det er supervigtigt med din telefon, der nærmest er det allervigtigste redskabt til at kunne følge med i modeverdenen. Det hele er sådan set derinde, og hvis du har problemer med din telefon, kan det være, at din første prioritet er at finde en Care 1 butik og få den fikset. Du kan finde det hele igennem den! På Instagram er det nemt at følge med, når de forskellige store mærker udgiver deres nye kollektioner, og de er med at definere moden.

Individuel

Ser du på de forskellige trends, opdager du måske også ret hurtigt, at det hele også er individuelt. Der er mange forskellige trends i gang på samme tid, og derfor er det også med at finde ud af, hvad du selv synes er pænest. Det kan være, at du ikke er så vild med den ene stil, men så finder du noget andet, som du elsker. Din stil er din stil, og mode er meget individuel. Selvfølgelig er der perioder, hvor noget bare er mere populært end andet, og det kan godt være, at du kan inddrage det i din gaderobe. Men hvis du ikke synes, at det passer, så lad vær.