En vinter i Danmark er ret så uforudsigelig. Kommer der sne, hvor koldt bliver det, og bliver det i det hele taget en hvid jul i år? På trods af at vinteren kan være svær at gennemskue, så kan du alligevel godt forberede dig på at gå vinteren i møde.

Om vinteren er det især vigtigt med et par ordentlige vinterstøvler. Men hvordan finder man lige det rette fodtøj til de kolde måneder? Det får du et par gode tips til nedenfor.

Med eller uden for?

Hvis du ønsker at bære et par varme støvler til at mildne den bidende kulde på fødderne, så kan det være en rigtig god idé at vælge støvler dame med for i. Det er dog ikke alle, der foretrækker følelsen af for i deres støvler. Det kan også være en god idé at vælge støvler uden for, hvis du hellere vil bære et par varme strømper eller sjældent begiver dig udenfor i eksempelvis snevejr og lignende.

Prøv støvlerne på, inden du svinger kortet

Der kan være stor forskel på skostørrelser fra mærke til mærke, og derfor gør du klogt i at prøve dine foretrukne støvler på, inden du svinger dit kort. På den måde kan du sikre, at støvlen sidder, som den skal.

Er der for i støvlen, kan det få støvlen til at synes for lille, men du skal huske på, at foret bliver trådt sammen, når du har gået med støvlen et par gange.

Hvad er din personlige stil?

Der findes et kæmpestort sortiment af damestøvler, som du kan bruge til vinter. Af den grund er det også en god idé at tage højde for din personlige stil. Med det store udvalg, er der heldigvis stor garanti for, at du kan finde det perfekte par vinterstøvler.