Med de varme grader lige om hjørnet, betyder det, at du kan begynde at forberede det perfekte sommerlook. Der er mange veje, som du kan gå. Måske har du masser af tøj fra sidste år, som slet ikke nåede at få en chance eller måske er du på udkig efter nye sager, som kan overgå dine flotte looks fra sidste år? Uanset hvilken situation, som du står i, får du her 3 bud på forskellige sommerlooks, som du kan lade sig inspirere af, når du skal på gåtur og nyde de varme sommergrader!

Den prydende sommerkjole

En flot blomstret kjole er et klassisk sommerlook. Det er sjældent, at de farverige kjoler kan komme frem i Danmark, så derfor hælder mange til netop dette look. Fuldend dit sommerkjole-look med en flot hat eller smarte sandaler. Når det kommer til farven på motivet, kan kun fantasien sætter grænserne. En flot sommerkjole kan være i både mætte farver, men ligeledes i skarpe pastelfarver, som får alle til at vende hovedet efter netop din sommerkjole.

Jeans og t-shirt

Er du til et mere low-key look, kan du passende hoppe i et par smarte jeans og en simpel hvid t-shirt. Store jeans er på vej på mode igen og derfor kan du passende smutte ned i genbrugsbutikken, hvis du ikke mener, at du har noget til at ligge. Jeans og t-shirt looket fungerer bedst, med et par jeans som er lyseblå. De sorte jeans kan du gemme til at efteråret atter kigger frem igen!

Det afslappede og sporty look

Hvis du har brugt foråret på at komme i form til sommeren, så kan du med fordel beholde sportstøjet på i løbet af sommeren. Selvom du ikke er på vej til gymnastik, er det sporty look blevet populært om sommeren, fordi det passer godt til vejret og giver et friskt indtryk!